SONORITZACIÓ

A DBA Produccions, disposem dels equips de so per a esdeveniments de tot tipus, i el personal tècnic qualificat per donar solució a totes les necessitats tècniques del teu esdeveniment.

SONORIZACIÓ

Sonoritzem qualsevol superfície sigui petita, mitjana o de grans dimensions. Comptant sempre amb el millor assessorament previ i els nostres millors equips.

EQUIPS DE SO

Lloguer d'equips de so, que s'adapten a pressupostos ajustats, per petits o mitjans concerts. Actuacions de música en viu per amenització d'esdeveniments o celebracions,

AUTOAMPLIFICATS

Amb els sistemes de so autoamplificats que t'oferim, muntar un equip de so sense professionals mai va ser tan còmode, fiable i senzill.

Els nostres sistemes compactes de sonorització per a festes i esdeveniments, amb els quals únicament enllaçant el seu telèfon, ordinador o tablet mitjançant bluetooth, disposarà d’un equip de so professional en tot just 2 minuts de muntatge, sense cables, amb únicament una presa de corrent.

Els sistemes compactes de so en lloguer, també li permeten, poder connectar micròfons, tant de mà, com micròfons sense fil, a través de la presa de micro de la qual disposen. També ofereixen, un sistema d’equalització i presa de línia directa, per si fos necessari connectar qualsevol font de so o sistema de reproducció.

Disposem de el lloguer d’altaveus autoamplificats amb presa de USB directa, capaços de reproduir fins i tot MP3, de manera que podrà simplement connectar una targeta de memòria o disc dur per gaudir del seu programa o selecció de la seva música favorita.

SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ

Et truquem gratis

Parlar per Whatsapp
1
Necessites més informació? ¡Parlem-ne!
Hola!
Necessites més informació? ¡Parlem-ne!