Il路luminaci贸

IL路LUMINACI脫

Focus LED, Maquines de Fum, L脿ser, Garlandes, Flaixos, Canons de Seguiment, Il路luminaci贸 Disc, Focus PAR, halogenur met脿l路lic, Instal路lacions El猫ctriques, Il路luminaci贸 d’Escenaris, Casaments, Monuments, Edificis

IL路LUMINACI脫

Per a tot tipus d'esdeveniments i inauguracions, est脿 molt instaurat des de fa d猫cades, en m煤ltiples aplicacions.

M脌QUINES DE FUM

Les M脿quines de fum de lloguer, s贸n molt recorregudes en molts tipus d'aplicacions on es requereix crear ambients de boira, com ara teatres, festes o presentacions.

CASAMENTS

Contractar la il路luminaci贸 per al teu casament amb professionals de la il路luminaci贸, 茅s una garantia d'猫xit en un dia tan especial.

Des donar un protagonisme especial a un edifici en dates assenyalades, com a l’aportaci贸 de valor dels diferents tipus d’esdeveniments. En conseq眉猫ncia, es poden crear diferents ambients mitjan莽ant un refor莽 d’il路luminaci贸 per a aquest tipus d’ocasions.

Els diferents sistemes i equips d’il路luminaci贸 que ofereix avui el mercat, han fet optar a aquest tipus de projectes, amb pressupostos molt m茅s ajustats, a causa de les noves tecnologies i les llumin脿ries de tipus LED. I 茅s que, sens dubte, els canvis tant en equipament, com en els temps de muntatge de la instal路laci贸 per aconseguir aquest tipus de resultats, han estat molt notables en el sector.

SOL路LICITA M脡S INFORMACI脫

Et truquem gratis

Parlar per Whatsapp
1
Necessites m茅s informaci贸? 隆Parlem-ne!
Hola!
Necessites m茅s informaci贸? 隆Parlem-ne!